Termin putovanja:
07.07.-10.07.2021.
Trajanje putovanja:
4 dana / 3 noćenja
Cijena:
od 3.890kn + zrakoplovne pristojbe

AMSTERDAM

AMSTERDAM – DEN HAAG – ROTTERDAM – DELFT – ZANSEE SCHANS - VOLENDAM

Program putovanja

Sastanak putnika u zračnoj luci dva sata prije leta. Direktan let zrakoplovom Croatia Airlines OU 450 za Amsterdam u 8.20 sati, s dolaskom u 10.30 sati. Po dolasku u Amsterdam slijedi organizirani transfer do kongresnog centra radi prijave na kongres WONCA2021. Slijedi transfer do hotela u strogom centru grada (prijava u hotel je moguća nakon 14h). Smještaj u sobe. Slobodno vrijeme za ručak ili shopping. Nakon kraćeg odmora odlazimo na pješački razgled grada:  Muntplain - trg Dam - Nova crkva - Kraljevska palača - Zapadna crkva. Predlažemo panoramsku vožnju brodom amsterdamskim kanalima Herrengracht, Prinsengracht, Singel, uz gradske palače i spomenike, te posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster: prikaz procesa izrade i povijesti brušenja dijamanata (doplata). Povratak u hotel. Noćenje.
 
Doručak. Slobodno vrijeme za sudjelovanje na kongresu WONCA2021 ili odlazak na fakultativni izlet velika holandska tura. Vožnja do Scheveningena, poznatog ljetovališta na obali Sjevernog mora. Šetnja obalom mora uz dugu pješčanu plažu do velikog mola. Nastavak vožnje do Den Haaga, sjedišta Nizozemske vlade. Razgled Den Haaga: Biennenhof - najstarija parlamentarna zgrada na svijetu, Palača mira s Međunarodnim sudom pravde itd. Slijedi vožnja do Delfta, jednog od najljepših nizozemskih gradova i središta proizvodnje karakterističnog plavog porculana. Razgled grada: Nova crkva, Gradska vijećnica, Stara crkva. Slobodno vrijeme za kušanje nizozemskih palačinki (poffertjes) u jednom od mnogobrojnih lokala na glavnom gradskom trgu. Nastavak vožnje do Rotterdama, najveće europske luke. Zaustavljanje kod poznatog tornja Euromast, simbola grada, te Kubusa, kompleksa kuća u obliku kocke. Povratak u Amsterdam u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Noćenje.
 
Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za sudjelovanje na kongresu WONCA2021 ili odlazak na poludnevni fakultativni izlet „Mini Holandska tura“. Posjet mjestu Zaanse Schans, tradicionalnom ruralnom gradiću u unutrašnjosti Nizozemske, poznatog po vjetrenjačama u kojima se i danas na tradicionalan način proizvodi boja, ulje, papir i senf. Obilazak vjetrenjača i tradicionalne radionice klompi. Slobodno vrijeme za fotografiranje i šetnju. Nastavak putovanja prema Volendamu - obilazak tipičnog ribarskog mjesta i slobodno vrijeme. Putem ćemo se zaustaviti i u tvornici sira gdje ćemo se upoznati sa proizvodnjom te naravno i kušati poznate nizozemske sireve. Povratak u Amsterdam. Slobodno poslijepodne za šetnju i kupovinu po trgovačkoj ulici Kalverstraat, samostalne razglede ili posjet nekom od muzeja (Van Gogh, Rijksmuseum itd). Povratak u hotel prema želji. Noćenje u hotelu.
 
Nakon doručka odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Polazak za Zagreb letom OU451 u 11.20 sati s očekivanim dolaskom u Zagreb u 13.10 sati.
 

Cijena

4.590 kn + zrakoplovne pristojbe 1.190 kn; FM popust 700kn do 01.02.2021. ili popunjenja mjesta po FM-u

Cijena uključuje:
prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Amsterdam - Zagreb (ekonomska klasa), 3 noćenja prema programu u hotelima 4* u strogom centru grada (noćenje i doručak), transfere zračna luka – hotel – zračna luka, sve transfere, ulaznice i razglede prema programu, pratitelja na putovanju na hrvatskom jeziku, lokalne vodiče na hrvatskom jeziku za razglede gradova, jamčevinu i troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:
zrakoplovne pristojbe (1.190kn); doplatu za jednokrevetnu sobu (2.190kn), ulaznice za objekte i razglede koji nisu navedeni programom, fakultativne izlete brodom po amsterdamskim kanalima (140 kn), mini holandsku turu (340kn) i veliku holandsku turu (440kn), kotizaciju za kongres (na upit), obroke koji nisu navedeni u programu, napojnice za lokalne vodiče i vozače, putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu i osiguranje od otkaza putovanja (na upit)

Osnovne informacije

Termin putovanja:
07.07.-10.07.2021.
Trajanje putovanja:
4 dana / 3 noćenja
Cijena:
od 3.890kn + zrakoplovne pristojbe
Najmanji broj putnika:
30
Vize:
nije potrebna
Rok za prijavu:
07.04.2021.
Za navedeni aranžman vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane”. Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. | Preporučamo uplatu putnog osiguranja jedne od osiguravajućih kuća.
Termin putovanja:
07.07.-10.07.2021.
Trajanje putovanja:
4 dana / 3 noćenja
Cijena:
od 3.890kn + zrakoplovne pristojbe
Najmanji broj putnika:
30
Vize:
nije potrebna
Rok za prijavu:
07.04.2021.
    Copyright © 2021, www.tour-croatia.com, Sva prava pridržana, Opći uvjeti putovanja | Politika privatnosti
    Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.