Termin putovanja:
03.07. - 10.07.2021.
Trajanje putovanja:
8 dana / 7 noći
Cijena:
od 6.350kn

DELUXE KRSTARENJE JADRANOM

KRK – RAB – ZADAR – MURTER – VODICE – PRIMOŠTEN – TROGIR – HVAR – BIŠEVO – KOMIŽA – KORNATI – SALI – SILBA/OLIB – KRK


Program putovanja

Ukrcaj na brod u 15:00 sati, smještaj u odabranu kabinu, (po potrebi parkiranje vozila te transfer do broda),  upoznavanje sa članovima posade te polazak prema Rabu. Po dolasku u Rab razgled grada sa lokalnim vodičem. Večera u 19:00 sati. Noćenje u Rabu.
 
Ujutro za vrijeme doručka isplovljavamo iz Raba. Prije ručka zaustavljanje u nekoj uvali za kupanje. Ručak za vrijeme plovidbe te još jedna pauza za kupanje nakon ručka. U poslijepodnevnim satima dolazak u Zadar. Odlazak na pješački obilazak grada uz lokalnog vodiča. Noćenje u Zadru.
Isplovljavanje iz Zadra u jutarnjim satima. Kupanje prije ručka na otoku Murteru. Ručak u vrijeme plovidbe. Nakon ručka dolazimo u Vodice odakle će zainteresiranim putnicima biti organiziran prijevoz do NP Krka (doplata). Brod će za to vrijeme ploviti prema Primoštenu gdje će dočekati goste koji se vraćaju iz NP Krka. Putnici koji ne idu na izlet u NP Krka ostaju na brodu, a na putu do Primoštena napravit ćemo i jednu pauzu za kupanje. Noćenje u Primoštenu.
Polazak iz Primoštena u jutarnjim satima prema Trogiru. Po dolasku u Trogir čeka nas razgled u pratnji lokalnog vodiča. Nakon razgleda povratak na brod gdje nas čeka ručak te plovidba prema Paklenim otocima. Pauza za kupanje. U poslijepodnevnim satima nastavak plovidbe prema Hvaru. Noćenje u Hvaru.
U jutarnjim satima odlazak iz Hvara. Doručak za vrijeme plovidbe. Dolazak na Biševo te mogućnost posjete Modre špilje za zainteresirane putnike (uz doplatu). Nakon razgleda Modre špilje nastavak plovidbe prema Komiži. Ručak na brodu. Kupanje u uvali ispred Komiže te dolazak u Komižu oko 17:00 sati. Noćenje na otoku Visu.
U ranim jutarnjim satima odlazak iz Komiže i plovidba prema Kornatima. Doručak. Plovidba uz obalu Kornata i kupanje u najljepšim uvalama Nacionalnog parka. Ručak. U  poslijepodnevnim satima dolazak u mjesto Sali na Dugom Otoku gdje će u večernjim satima biti organizirana kapetanska večera nakon koje će biti druženje uz muziku. Noćenje.
Ujutro polazak sa Dugog Otoka prema Silbi ili Olibu (ovisno o vremenu i vremenskim uvjetima). Doručak tijekom plovidbe. Zaustavljanje putem za kupanje. Noćenje na Silbi ili Olibu.
U ranim jutarnjim satima odlazak iz Silbe/Oliba te plovidba prema Krku. Doručak za vrijeme plovidbe. Dolazak u Krk oko 09:00 h. Po dolasku slijedi iskrcaj s broda te transfer do osobnih automobila.

Cijena

Donja paluba – kabina sa prozorom: 6.690 kn Gornja paluba – kabina sa balkonom: 8.290 kn Popust na uplate u gotovini – 5%

Cijena uključuje:
krstarenje DeLuxe brodom prema programu, smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, sušilo za kosu, klima, LCD TV) 7 noći, svakodnevno čišćenje kabina te mijenjanje ručnika po potrebi, piće dobrodošlice, buffet doručak (08:00-10:00 sati), 6 x ručak u 3 slijeda, 1 x večera u 3 slijeda, 1 x kapetanova večera u 4 slijeda + 1 piće, svježe voće, kava, čaj i voda su gostima na raspolaganju tijekom cijeloga dana, pješački razgled Raba, Zadra i Trogira sa licenciranim lokalnim vodičem, upotreba jacuzzija, ležaljke, besplatan brodski WI-FI, transfer od parkinga do broda i natrag prvog i zadnjeg dana putovanja, besplatan parking za osobne automobile, pomoć pri nošenju prtljage pri ukrcaju i iskrcaju, organizaciju i pripremu putovanja, jamčevinu i troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:
boravišnu pristojbu i lučke pristojbe – ukupno 160kn (obavezna doplata na brodu), fakultativne izlete (Modra Spilja - cca 100kn i NP Krka – cca 450kn), alkoholna i bezalkoholna pića koja se naručuju u baru/restoranu, zdravstveno osiguranje, napojnice za posadu, transfer do luke ukrcaja/iskrcaja

Osnovne informacije

Termin putovanja:
03.07. - 10.07.2021.
Trajanje putovanja:
8 dana / 7 noći
Cijena:
od 6.350kn
Najmanji broj putnika:
2
Vize:
NE
Rok za prijavu:
01.05.2021.
Za navedeni aranžman vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane”. Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. | Preporučamo uplatu putnog osiguranja jedne od osiguravajućih kuća.
Termin putovanja:
03.07. - 10.07.2021.
Trajanje putovanja:
8 dana / 7 noći
Cijena:
od 6.350kn
Najmanji broj putnika:
2
Vize:
NE
Rok za prijavu:
01.05.2021.
    Copyright © 2021, www.tour-croatia.com, Sva prava pridržana, Opći uvjeti putovanja | Politika privatnosti
    Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.